keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Feng shui has left me for good

I have a bit of mixed feelings about heriting my grannys and grandads old sofa and armchairs. They're not old. They are brand new and in a good condition, but the style, the style. They are made for grannies. I'm scared that I won't be cool with them. That I start to explain their existence to every visitor.

Then again. I don't have a decent sofa.


Isä tuo minulle näinä päivinä edesmenneiden isovanhempieni vanhan sohvakaluston. Kalusto on uusi ja juuri sitä tyyliä, jota markkinoidaan mummeleille, kuviona kukertavat kukkaset beigellä pohjalla. Bonuksena korkea selkänoja, että on helppo nousta ylös, vaikka lonkat paukahtelisi ja polvet kitisisivät. 

Minusta tulee oman elämäni tyttökulta. Voin saman tien hankkia myös puhviverhot ja mukavat kotikengät, joissa on tupsut. Ai niin. Minulla on jo sellaiset. 

7 kommenttia:

 1. Olen aina samaistunut tohon pitkään matalaääniseen. Mikäsenyoli? Tai Blanche.

  Entä sä?

  VastaaPoista
 2. Hirveen vaikee päättää, yritin kyllä jo kysyessäni. Tavallaan olisi tosi viileetä olla Dorothy. Sehän on sellainen järkevä ja, no, viilee. Toisaalta Blanchekin on aika timakka mimmi, semmoinen miestennielijä ja mm. Ehkä ihmiset näkee mut Rosena? Ja sillähän on kyllä yleensä kivaa, ihan itsekseenkin. Sophiaa ihailen, kun se paskat nakkaa. Ai kauheeta, että piti tämmöinenkin nyt sitten arvottavaksi heittää. Voiks olla kaikki, eri päivinä tai vaikka samanakin?

  VastaaPoista
 3. Ja ihailen Sophieta, kun se on niin timangi mummeli, ja sillä on säpinöitä ja mielipiteitä. Musta tossa sarjassa on parasta se, että vanhemmat leidit ovat huumorintajuisia, tosi tyylikkäitä ja oman elämänsä rouvia. Ja niissä kaikissa on jotain tosi positiivista.

  Ehkä hauskin klippi (löytyy juutupesta) on se, missä Dorothy muka tarjoaa äidilleen myrkkyä/huumetta iltakaakaossa sanoen täysin pokerina ja ihanalla matalalla äänellä "Have some hot chocolate, mom, _taidepaussi_ it will calm you down".

  VastaaPoista
 4. Näino. Ja sillä tavallahan nämä rouvat on rakenneltu, että itsessä voi nähdä heistä kunkin, kenet enemmän, kenet vähemmän. Hienoo on, että idolit voi olla vanhoja ja ylimaallisen hurmaavia mummeleita.

  Tuli tästä vaan niin mieleen lapsuuden leikki: otetaan postimyyntikuvasto (onkohan sellaisia vielä?) ja sivu kerrallaan käydään kaikki ihanat tätit läpi "kuka näistä olisit" ja kaikki ihanat sedät läpi "kenet näistä ottaisit". Pahoittelen hetero-oletusta, se nyt sattui olemaan näin siihen aikaan, kun Ohari oli tyttönen (eli joskus viime vuosituhannella, hoho).

  VastaaPoista
 5. Meille tuli sisustuslehtiä, koska mutsi on sisustustietoinen ihminen. Ammoin tuli Makasiini ja Avotakka, nykyisinkin Avotakka. Meillä oltiin sit "Mitä otat" -peliä, joissa sisustettiin omaa kotia.

  Tästä juontaa mun sohva-angstinikin.

  VastaaPoista