maanantai 10. syyskuuta 2012

Mikä on, mikä on?

Menen väsyneenä ja hyvissä ajoin nukkumaan. Uni ei tule. Juon lasin punaviiniä. Syön konvehteja. Muistan, että olen mukana kimppakarkkilakossa. Paskat välitän. Katson Marple-dekkarin loppuratkaisua vaille. Ja bang, kello on 00.00.Wazzup, wazzup? I go to bed exhausted. Roll over a while. Have a glass of red wine. Eat some chocolate. Remember that I shouldn't. Don't give a damn. Watch some Marple-detective-story. Quit before the crime is solved AND BANG, it's midnight.

4 kommenttia:

 1. Harjoittelijan kannustama karkkilakko? Gnnnn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin hänen. Rangaistuskeinoina syyllistäminen ja letkauttelu.

   Poista
 2. Oh. Määkin katsoin Marple-dekkarin Areenasta, koska ei yhtään nukuttanut. Paitsi nukutti juuri puoli tuntia ennen loppua ja hups olinkin huomaamattani katsonut myös Poirotia hyvän matkaa, ennen kuin huomasin. (Areena näyttää telkkarista pötköön niin monta juttua kuin siellä on tai kunnes katsoja ällää painaa stop.)

  Niin mitä varten unen pitää tulla tuolla lailla takavasemmalta salaa? Että eikö voi tulla sillain nätisti: nyt nukuttaa, siispä nukun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni maailmassa on todellakin virhe, kun nukuttamisen tunnetta ei seuraa uni. Sängyssä on virkeä pakkoajatuksia kelaava sätky, istuvilteen zombie.

   Poista