keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Keväin

Jenny from the Bush kevätsiivosi. Mutta ei kovin perusteellisesti, lähinnä kosmeettisesti, flunssan vuoksi, mutta ihan samalla, kuin aivot alkavat uskomaan, että feikkihymy on oikea, koska se teknisesti liikuttelee samoja lihaksia ja samat alueet aivoissa aktivoituvat, niin kosmeettisestakin siivouksesta tulee hyvä mieli ja sellaine nolo, että asiat ovat kohentuneet.

Ilmassa:

Neulonta, Johanna Sinisalon kirjat, elintarvikkeiden ostaminen suoraan tuottajalta ja kevät. Selailin Knittyä ja Ullaa, minkä jälkeen siirryn suoraan soveltamaan jotain omaa ideaa hyvin paksusta puuvillan, villan ja polyesterin sekaisesta säkkimäisestä ponchosta, johon voi ryömiä huonona päivänä Auringon ytimen ja taskumatin kanssa.

Kirjoitin ensin "taskulampun" kanssa.

Olemme myös siivonneet kulutustottumuksia ja alkaneet ostaa tuotteita suoraan tuottajilta. Tällä hetkellä olen ostanut tuottajalta vaatteita, leipää, kalaa ja kananmunia. Monilla on jokin kontakti, pieniä ruokarinkejejä löytyy yllättävistä paikoista: kananmunat tulivat perjantaina lapsen  päiväkotiin, Letun lokeroon. Tuore kuha ui työpaikan jääkaappiin. Keskusliikeet! Hmph. Mitä lähiruokaa se naapuriviljelijän porkkana enää on, jos se tulee lähikauppaan käväistyään ensin Helsingin vihannestukussa?

Vien flunssaisen itseni ja lapsen päiväunille nyt. Siivoamme pois viruksia ja univelkaa.

1 kommentti:

  1. Täällä Alavudella saamme Ähtäriläistä kuhaa,nam.Puolukkaa,porkkanaa,karpaloita,sieniä,juureksia laatikoihin jne hyviä ovat.Myyjät/kasvattajat paikallisia,torilla myyvät.

    ps eilen hokasin tuulien synnyn,kun puut heiluu syntyy tuulet..

    tv raimo.

    VastaaPoista