torstai 12. joulukuuta 2013

The Gear

Lupiinissa käytiin läpi luottokamat. Äidin luottokamat. Tässä oma versioni.

1) Nahkahansikkaat. Ostan kerran talvessa kivat vuorilliset nahkahansikkaat, jotka ovat tyylikkäät, lämpöiset ja kivat autoillessa. Tämänhetkisistä toinen on todennäköisesti Joroisten kirjastossa TAI S-marketissa. Edellisen parin leski,  ihanan pehmeää lampaannahkaa, roikkuu naulakossa. Aina, kun meneillään olevat nahkahansikkaat ovat hävitetty, siirryn äidin neulomiin vaaleanpunaisiin lapasiin jotka ovat onnistuneet pysymään yhdessä jo kymmenen vuotta.

Kiitos 2003-2013
2) Kalenteri. En selviä ilman paperikalenteria. Ammattiliitto lähettää minulle vuosittain hyvän kalenterin, jossa on viikko aukeamalla ja kellonajat välille 8-20. Täytän sitä uskollisesti, mutta en ole kymmenenä kalenterinkäyttövuotenani pystynyt luomaan rutiinia, missä myös tarkastelisin merkintöjä. Lisäksi aivoni toimivat niin, että stressitilanteessa ne täysin oma-aloitteisesti alkavat lappaa kamaa yli laidan. En vielä ole päässyt jyvälle priorisoinnin mekaniikasta.

I can't figure this shit out, but hey let's pick some flowers and ride this awesome scooter.
3) Hyvä laukku, jossa kulkee kaikki tarpeellinen, on helppo napata naulakosta mukaan ja tiedän taatusti, että sivutaskusta löytyy varasukkahousut, aspiriinia, suklaapatukka, hammasharja ja pari kymppiä kolikoina. Koska sama laukku ei sovi eri asujen kanssa, on näitä laukkuja olemassa 18. Käytännössä toimin niin, että sieppaan asuun sopivan laukun ja otan takin taskuun mukaan kalenterin, matkapuhelimen, lompakon ja avaimet. Tässä suhteessa olen pohjimmiltani mies, mutta en mikään hipsteri, jolla on marimekon olkalaukku, vaan lieksalainen rekkakuski.

Jäiköhän kännykkä kuitenkin kotiin?
4) Tretornin talvikumisaappaat. Onhan niitä nättejä kenkiä, mutta kerran imetyshuuruissa työnsin vauvanvaunut läpi loskan partiokauppaan ja ostin rumat tretornin talvikumisaappaat. Tunsin, miten pimeys väistyi ja kävelin läpi syvien hyhmäisten kuralampien jalat kuivina. Kumisaappaisiin riittää ohuet sukkahousut. Niihin menee mitkä tahansa housunlahkeet. Ne eivät ole alkaneet vuotaa mistään.

4) Pitkät, mustat juhlahansikkaat. Palataan kohtaan yksi ja unohdetaan kaikki, minulla on nimittäin yhdet mustat pitkävartiset juhlahansikkaat, jotka tekevät mistä tahansa rätistä kohtalokkaan, tyylikkään ja seksikkään. Niissä on yksi haittapuoli, ne muuttavat persoonallisuuteni. Minusta tulee niiden johdosta välittömästi ilkeä dragkuningatar.

Käytkö usein täällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti