perjantai 19. lokakuuta 2012

Kaamos-minä 6-0.

Jos tämä kaamokseen rojahtaminen on ennenkin aiheuttanut väsymystä, ärtyisyyttä, laiskuutta ja halua elää vaarallisesti nopeilla hiilihydraateilla, punaviinillä ja homejuustolla, niin tänä vuonna se on tehnyt sen potenssiin kymmenen.

Olen pirteä ja elastinen kuin siirtolohkare.

Ja jos en kohta saa itseäni liikkeelle, alan kerätä jäkälää, ja joku supi voi mennä kainalooni talviunille.

Jos minua ei näy, pimmee on ottanut vallan, ydintalvi on koettanut ja Internet on mennyt rikki.

11 kommenttia:

 1. D-vitamiinia, sitä 50-millistä joka maksaa apteekissa melkein kakskymppiä ja jota ei muista kaupoista taida saadakaan.

  VastaaPoista
 2. Oolrait. Pitää hakea tropit.

  VastaaPoista
 3. Vähän tekis mieli suositella myös lääkärille juttelemista. Sillee varovasti ja lämmöllä ja ainakin jos noi reet ei pure.

  VastaaPoista
 4. Tää on vanha vaiva, alkanut murrosiässä ja joka jeesuksen talvi lokakuusta helmikuuhun on olo kuin siilillä, joka on tammikuussa nostettu parketille.

  Niin että pitäisköhän todella joskus tehä iteleen jotain.

  VastaaPoista
 5. Oon vanha talvimasentuja, mutta mulla on D-vit auttanut. Ihan sama, auttaako fyysisesti vai hengen kautta, kunhan auttaa!

  VastaaPoista
 6. Yksi kaverini vannoo myös D:n nimeen, masennushommiin siis. Itse oon vuosia saanut apua kevätapeuteen mäkikuismapillereistä, joissa on sama aine kuin "oikeissakin" masennuslääkkeissä. Kaikkee kannattaa kokeilla, sitä doktoriakin, jos ei muu auta. Eikä kantsi jäädä odottamaan, että tilanne korjaantuu itekseen. Ei se yleensä. Niinkus tiedätkin. Kannustustyrkkyjä!

  VastaaPoista
 7. Ny! D350mg tykittää elimistössä. Ja kysyin mäkikuismaa tuolta apteekista, ja mua katsottiin viistoon. Mistä niitä saa huomaamattomassa paperipussissa, ettei vaikuta mummulta, joka on hurahtanut Tohtori Tolosen Taikanappeihin?

  VastaaPoista
 8. Apteekista saa vain, koska se katsotaan niin lääketuotteeksi, ettei saa myydä muualla; Hyperiforce Nova on (ainakin yksi) tuotemerkki. Eikä se kaikille sovi ees, jos on esim. hormonaalista ehkäisyä, saattaa heikentää tehoa jne. Saksassa tosin kuulemma huitelevat mäkikuismateetä menemään, ja nehän on tunnetusti iloista porukkaa. Ja ehkä hyviä sikiämään sitten.

  VastaaPoista
 9. No joo. Luin kans tosta hormonijutusta. Mäkikuismavalmisteet kiihdyttää maksan aineenvaihduntaa ja se polttaa siinä sivussa progesteronitkin. Harmi sinänsä, olisin ollut valmis kokeilemaan.

  VastaaPoista
 10. Mä kävin hakemassa Matille jotain ruusunjuurta ja ne selitti siitä mäkikuismasta myöskin, mut siitä pitäs neuvotella lääkärin kanssa ensin... No, joko se supi on asettunu kainaloon? Ei susta oo ainakaan kuulunu mitään pitkään aikaan!

  VastaaPoista
 11. Supi on tapettu deekolmosen yliannostukseen.

  Mäkikuismaa käytetään esim. Saksassa ihan surutta. Haaveilen siitä, että keräisin sitä luonnosta.

  VastaaPoista