torstai 20. syyskuuta 2012

Proaktiivisuus ja kenttälapio

It is amazing how aging (all friends older than 40 now shut up) effects the energy level. Recovering takes time. Right now I feel that I'm hit by a a meteorite. And the winter is coming, which basically means, that I really should just stay in my nest and have a lot of naps.


Wanhuus ei tule yksin, minkä huomaan siitä, että kun energiataso on hiipinyt matalalle, sen nostamiseen ei riitä kunnon yöunet ja tilkkanen kahvia, vaan rekka-autollinen piristeitä ja miniloma kylpylässä.

Tein talousarvion. Kuulin erilaisia lievästi sekä paljon huolestuttavia kunta-alan uutisia. Sain tietää, että ELYt ja AVIt suunnittelevat kuntien henkilöstölle selviytymispakkauksia tulevien kuntaliitosten vuoksi. Esitin ihan ääneenkin kysymyksen, koostuvatko ne kenties kenttälapiosta ja syanidikapselista? Että kun on ensin ystävällisesti kaivanut itselleen montun ja puraissut kapselia, voi vielä viimeistellä työnsä lapion terävällä reunalla.

Jos minulla olisi tarpeeksi energiaa vitutukseen, minua vituttaisi. Ei ole. Se energia on varattu pienelle joulumieliselle lehtijutulle, johon paneudun än yy tee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti