maanantai 15. huhtikuuta 2013

Helvetti ovat toiset ihmiset

Sunnuntaina luovutin taas yhden asian suhteen. Keräsin hiekkalaatikolta ison muovipussillisen ulostetta, ja hiekkalaatikko on aidan sisäpuolella. Toisin sanoen rivitalon oma asukas, jolla myös on pieniä lapsia, päästää koiran paskomaan lasten leikkipaikan ympäristön.

Ajattelin, että minun on pakko löytää jostain asunto. PAKKO.

Sitten kävin lounaalla kotona, ja samat asukkaat testailivat pihassa mönkijää, jonka he olivat ostaneet alle kouluikäisille lapsilleen.

Hetken aikaa minusta tuntui siltä, että saan hengenahdistuskohtauksen tai sitten pääni räjähtää ja toivoin vain, että ehdin heidän ovensa eteen kun niin käy.

Ai niin, samat ihmiset säilyttivät kahta sohvaa ulkona kolme viikkoa. Olen minä nähnyt sohvia pihalla. Wire-telkkarisarjassa. Ne olivat Baltimoressa, slummissa, ja diilerit istuskeli niillä sohvilla ja myy heroiinia.

Printtasin tiedotteen, jossa kerroin, että kakan keräily ei kuulu mielipuuhaani, ja että olisi kohtuullista, että yhteisiltä piha-alueilta kukin kerää omat sontansa. Sitten katsoin myytävät asunnot läpi taas vähän harvemmalla seulalla. Ja huomenna olisi yhden asunnon näyttö.

En inhoa koiria, inhoan koiranomistajia. Enkä lapsiakaan, vaan typeriä vanhempia. En inhoa mönkijöitä, mutta minusta nelivuotiaat eivät tarvitse mönkijää. Ja jos nelivuotiailla on mönkijä, he voivat käyttää sitä jossakin muualla, kuin ikkunani alla.

En inhoa elämää, vaan sen kaikki pikku lieveilmiöitä. Inhokkilistani huipulla tänään:

Ihmiset, jotka eivät huolehdi omista paskoistaan (yleisellä tasolla kattaen myös yleisen likaamisen, saatuttamisen ja jätteiden tuottamisen).

Internetissä tiivistyvä tyhmyys ja vainoharhaisuus ja keskustelukulttuurin täydellinen degeneraatio tasolle, jossa nimittely katsotaan osaksi ihmisoikeuksia.

Susien, norppien ja vanhojen metsien suojelun vastustamiseen liittyvät typerät argumentit (joista tyhmin historian historiassa oli, että norppien ei pitäisi antaa lisääntyä, koska ne ovat sukurutsaisia).

Ilmastonmuutoksen kieltäminen (miksi herrajumala MIKSI ei olisi kuitenkin fiksua koettaa olla paskomatta omaan pesäänsä?).

Toivon sydämeni pohjasta, että voin pian hankkia asunnon ja jos en voi, voin pian hankkia derringerin ja valiumia.
3 kommenttia: