lauantai 17. marraskuuta 2012

Viisivuotissuunnitelma

Ajattelin, että nyt jos koskaan olisi hyvä tehdä viisivuotissuunitelma. Missä aion olla, mitä tehdä. Aloitin kirjoittamisen. Listalle tuli kaksi kohtaa. No ehkä kolmas. Mutta kaksi vakavammin otettavaa.

1) Tilavanpi asunto.

2) Julkaisu.

Koskapa aion edelleen lymyillä täällä Savon Korvessa, voin tehdä sen vähän runsaammissakin neliöissä. Sitä paitsi Lettu Vee Lepander tarvitsee oman huoneen. Mikäli ei tarvitse, minä tarvitsen. Sinne tulee tatameita, hiljentymisnurkkaus, jossa on paljon viherkasveja ja ikoneja, sekä kirjoitusvälineet. Teki mieli lisätä, että myös vähän helvetin nopea verkkoyhteys, mutta en viitsikään, koska olen luddiitti, kuten edellisestä postauksesta ilmi kävi. 


Edellisten lisäksi elämääni voi tulla kissa, koira tai undulaatti. Eksklusiivinen lukupiiri. Kasvimaa. Metsämaja. Kajakki.

Kuka väitti, etteivät naiset tiedä mitä tahtovat? Minä ainakin tiedän, eikä se edes ole paljoa. 

Tähän yritin lisätä kuvan metsässä olevasta lautamökistä, mutta Internet on rikki.

6 kommenttia:

 1. Tää on hyvä. Nyt sitten toteuttamaan?

  VastaaPoista
 2. Kaksi kissaa. *jättää Rekku Rescuen esitteen vaivihkaa pöydän nurkalle* Ei mulla muuta moi!

  VastaaPoista
 3. Jes, julkaisu! Siinä on hieno tavoite! Munkin internet on rikki, kolme selainta antaa jatkuvasti crash-reporttia ja alareunaan ilmestyy ötökän kuva, joka näyttää ihan sanonko miltä.

  Omaan huoneeseen pitäis olla kaikilla laissa säädetty oikeus. Ja partsiin/ulkotilaan, jos sattuu olemaan vauva.

  VastaaPoista
 4. Koska minut tunnetaan (tai sitten ei tunneta) välittömistä vääristä mielikuvistani niin ehdin kesken virkkeen jo (audio)visualisoida tummuvan läskin lätinän kun mainitsit tatamit. Eikä mieleni hetkeäkään epäröinyt tämän voivan olla sinun vakaa suunnitelmasi ennen kuin aloin lukea hiljentymisestä ja viherkasveista.

  Ja sen uhallakin, että saan maineen (ellei sitä jo ole) siteeraan Virginia Woolfia. Sitä pätkää, jonka Woolfia lukemattomatkin osaavat siteerata. "A woman must have money and a room of her own if she is to write fiction."

  VastaaPoista
 5. Kissa, koira tai molemmat jees, mutta undulaattia et voi varmaan ottaa. Kai sinä ahdistuisit ihan hirveesti, kun ei se tintti kuitenkaan voisi lentää niin kuin sen kuuluisi? Kajakille vahva kyllä.

  VastaaPoista
 6. Ihanneasunnossani painin John Irvingin kanssa samalla, kun undulaatti kiertää riisipaperivarjostinta ja pysähtyy hetkeksi lepäämään orkidean kukkavanalle.

  Välillä pidämme tauon, juomme kahvia ja kirjoitamme julkaisuja. John on kiltti, ja editoi tekstejäni. Hänen vaimonsa olemme lempanneet kauan sitten.

  VastaaPoista